Do města přijíždějí tři noví vůdci

3/31/17

Nová řada Sky Air A představuje tři inovativní modely s patentovanou a jedinečnou technologií, která zajišťuje ideální vnitřní klima v každém prostředí.

S flexibilitou a snadnou instalací v jádru nové řady Daikin Sky Air se futuristická řada Sky Air A po představení na mezinárodní scéně stala velmi rychle lídrem ve své třídě.

>Flexibilita Designu

Kompaktní a tišší s rozšířeným provozním rozsahem ve všech klimatických podmínkách a zvýšenou maximální rychlostí potrubí nabízí řada Sky Air A flexibilitu pro dosažení rychlejšího a jednoduššího plánování ve všech druzích lehkých komerčních aplikací, včetně maloobchodních, kancelářských a restauračních zařízení.

>Nápověda je k dispozici

Nová série Sky Air A bude také přítelem místních instalátorů, kde delší předběžně nabité potrubí urychluje místní instalaci. Jednotka zapalovače je také jednodušší, aby se zařízení dostalo na požadované místo.

Díky přepracovanému otočnému čelnímu panelu pro snadný přístup ke komponentům jsou jednotky vybaveny novým sedmi segmentovým displejem pro snadné čtení chyb a integrovanou funkci kontroly úniku. Série Sky Air A je tak rychlejší, aby bylo možné pracovat v každé fázi montáže, během uvedení do provozu a při údržbě.

Nová výměnná technologie, která je součástí všech jednotek řady Sky Air A nabízí rychlejší, jednodušší a spolehlivější způsob výměny stávajících střídavých systémů, tudíž je řada A inteligentní volbou pro náhradní trh.

>Daikin v srdci systému

S využitím energeticky efektivních a ekologických výhod chladicí kapaliny R32 nabízí nová řada Sky Air A řešení, které je do budoucna spolehlivé a zároveň dosahuje špičkové energetické účinnosti až do A ++ (SEER až 7,7!) a nižších provozních nákladů.

Díky patentované inovaci Daikin v srdci systému bude nová řada A vybavena vysoce účinným výkyvným kompresorem navrženým a vyrobeným speciálně pro použití s chladivem R32.

Série A nabízí výrazně lepší spolehlivost za všech povětrnostních podmínek díky novým průchodům chladiva a chlazeným chladicím elektrickým komponentům, což má za následek méně výjezdů.

>Navrženo pro pohodlí

Sky Air A slibuje, díky osvědčeným přínosům proměnlivé teploty chladicí kapaliny pro dosažení nejvyšší účinnosti, optimální komfort a flexibilitu přizpůsobenou potřebám každého zákazníka.

Zákazníci mohou navíc ovládat systém z mobilního nebo tabletového zařízení prostřednictvím nového inteligentního Tablet Controlleru a služby Daikin Cloud Servise. Série Sky Air A nabízí přesvědčivý soubor funkcí i pro ty nejnáročnější uživatele.

Anthony Ysebaert, manažer produktu Sky Air společnosti Daikin Europe NC říká: „Nadcházejícíc nový sortiment předvede naše odhodlání a bezkonkurenční zkušenosti s používáním chladiva R32. Mimořádně flexibilní nová řada Sky Air A byla vyvinuta, aby byl proces instalace co nejjednodušší a to i v těch nejnáročnějších aplikacích.

Chcete-li se dozvědět více o nadcházejícím spuštění série Sky Air A, navštivte tuto stránku